QUI SOM
8
page-template-default,page,page-id-8,page-parent,bridge-core-2.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

QUI SOM

EMPRESA FAMILIAR

Som una empresa familiar, gairebé centenària, dedicada a l’elaboració artesanal de productes cuits i curats a base de porc i ànec.

TRADICIÓ NATURAL

Tres generacions i una manera de fer les coses. Productes naturals, de carns seleccionades i seguint la mateixa recepta del besavi.

AL PIRINEU GIRONÍ

La nostra excepcional situació, a 1,180 metres d’alçada, al Pirineu Gironí amb un clima sec i fresc proporciona als nostres productes un paladar únic i natural.

PRODUCCIÓ ARTESANAL

Cuidem al màxim el procés d’elaboració de cada producte, respectant els temps i la curació completament natural, perquè arribi a la vostra taula una peça única, sana i artesanal.

PASSIÓ PER LA FEINA

Ens agrada l’ofici, nascut de la tradició de matar porc, i transmetem de pares a fills aquesta estima i manera de fer perquè el pas del temps mantingui intacta la recepta dels nostres elaborats.

BON PROFIT!

De casa nostra a la vostra taula, bon profit!!!

Open chat
Embotits i Petès Costabona
Hola!!!
Powered by